За нас

AVA Books

Вдъхновени от силните жени, които срещаме всеки ден

AVA е живот. AVA е произход. AVA е птица. Също като книгите.

AVA Books е издателство, изцяло посветено на жените, опитващо се да обхване техните интереси и многопластовата им същност. Защото не се водим от клишето и знаем, че всяка жена е уникален хамелеон и търси себе си в многообразието. Нали се сещате за забавните илюстрации с книга „Как да разберем жените“ Том 1? Е, може би това е началото. :)

В основата на издателство AVA Books стои стремежът да свързва и да дава нови идеи. Наша мисия е да вдъхновяваме жените да бъдат верни на себе си, да разкриват нови хоризонти и да продължават напред въпреки трудностите в търсенето на баланса. Екипът ни е малък и сплотен и се състои от хора с дългогодишен опит в книжния бранш, гледащи в бъдещето. Не правим компромиси с качеството и се стремим към достъпна цена на изданията.

За силната и слабата, за шумната и тихата, за общителната и скромната, за разбиращата и неразбраната, за майката, домакинята, кариеристката, за търсещата спокойствие и уют и търсещата приключения, за дъщерята, съпругата, любимата, за мразената и обичаната, за щастливата и тъжната, за меланхоличната, за загубилата вяра в себе си и убедената, че е способна на всичко. За измеренията на всичко това, което е част от една и съща жена. За теб, наша AVA – силата и началото.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки